PREVOZ NA LETALIŠČA
PREVOZ OSEB
PREVOZ TOVORA
CENIK
Poizvedba
Podjetje:
Ime in priimek: *
Naslov: *
Telefon: *
E-mail: *
 Datum prevoza: * od: do:
 Relacija: * od: do:
Število oseb: *
Predvidenih km: *
Opombe
Spletno povpraševanje mora biti izvedeno vsaj 48 ur pred potovanjem.
V nasprotnem primeru nas pokličite na +386 (0)41 795 950
PREVOZ NA LETALIŠČA

V najemikombi.si ponudbi so tudi nizkocenovni  prevozi na/z letališča ter pristanišča, kot tudi individualni prevozi na/z letališč in pristanišč.

Pri prevozih na letališča in pristanišča razlikujemo dve vrsti prevozov:

Varčni najemikombi.si transfer, v katerem združujemo različne potnike, ki potujejo v isti smeri, ob približno istem času. V tem primeru sami izbirate datum, čas odhodov pa vam določimo mi. Vsekakor je zaželeno, da prevoze na letališča rezervirate kar se da zgodaj, saj tako lahko dobite res ugodne cene prevozov. Ker se čakalni časi razlikujejo med seboj, je odhod vozila možen pred želenim časom potnika. Uporabljamo moderne 8 sedežne kombije, ki so popolno klimatizirani, udobni, zanesljivi in ekonomični.

VIP najemikombi.si transfer, je višjega standarda in poteka na način pri katerem se zakupi celotno vozilo ne glede na število potnikov (od 1-8). Odhod vozila na določeno lokacijo je ob želenem času stranke. V tem primeru se peljete sami, brez drugih potnikov in zaradi tega vam je na voljo vse udobje, ki ga prevoz ponuja. Zaradi tega ima zasebni prevozi na letališča večji izbor destinacij, ki jih lahko izbirate za potovanje. Uporabljamo moderne 8 sedežne kombije, ki so popolno klimatizirani, udobni, zanesljivi in ekonomični.